Legământul Ucenicului din Biserica Limanuri Bune

Bun venit în cadrul grupului de ucencizare al Bisericii Limanuri Bune. Felicitări pentru dorința ta de a crește în profunzime în relația ta cu Dumnezeu, prin aceste adunări săptămânale pentru studiul biblic și prin relațiile care vor începe în acest grup.
Bun venit în cadrul grupului de ucencizare al Bisericii Limanuri Bune.

Felicitări ucenici pentru a face din Grupul de Ucenicizare o prioritate. Deci, pentru a intra în componența acestui grup, trebuie să faci următoarele angajamente:
În calitate de membru al acestui grup, ți se cere să intri în acord cu ceilalți

1. Voi face din acest grup o prioritate, participând la adunările lui în fiecare săptămână, îndeplinindu-mi însărcinările primite și luând parte în mod deschis la discuțiile din cadrul adunărilor grupului.

2. Voi participa în mod regulat la adunările Bisericii Limanuri Bune și voi contribui la lucrarea de slujire a Bisericii prin prezența mea, prin dărnicia mea, prin slujirea mea, precum și aducând alte persoane ne mântuite.

3. Voi urmări să dezvolt relații autentice cu oamenii din acest grup prin demonstrarea grijei mele, oferindu-le încurajare și rugându-mă pentru nevoile lor.

4. Voi sluji împreună cu grupul meu o dată pe lună pe parcursul acestui trimestru, voi participa la o acțiune de evanghelizare și la un eveniment recreativ.

5. Voi parcurge cu sinceritate pașii pe care trebuie să-i fac în vederea creșterii mele spirituale.