Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

ÎNVINGĂTOR

octombrie 22, 2017 @ 10:00 am - decembrie 24, 2017 @ 12:00 pm

Eveniment Navigation

ÎNVINGĂTORI ÎN „ZIUA CEA REA“

Mereu auzim urarea: „Să ai o zi bună!“, sau pe unii spunând: „Am avut o zi rea“. Cu siguranță, toți am auzit pe cineva spunând despre „ceasul rău“ sau „ceasuri rele“. Se afirmă adesea că ziua de marți, în mod deosebit, are trei „ceasuri rele“.

Deși nu există argumente, se crede că acestea sunt aducătoare de mari necazuri, probleme și nenorociri.
Noi, oamenii, etichetăm experiențele trăite în funcție de priorități, de interesele noastre și numim „zi rea“ acea zi pe care alții nu ar numi-o astfel și „zi bună“ ziua pe care alții nu ar considera-o la fel ca noi. Putem considera un timp normal sau anormal, o zi bună sau rea doar pentru faptul că nu avem definit adevăratul sistem de valori.

„ZIUA CEA REA“ o vedem cu adevărat la Fiul lui Dumnezeu: „După ce L-a ispitit în toate felurile, diavolul a plecat de la El, până la o vreme“ (Luca‬ ‭4:13‬ ‭VDC).‬‬

Ziua cea rea este o certitudine.
Ziua cea rea nu este ziua de marți.
Ziua cea rea, din fericire, are și sfârșit.
Ziua cea rea nu-i înspăimântă pe cei veghetori și echipați.
Ziua cea rea este imprevizibilă.
Ziua cea rea nu este lucrarea lui Dumnezeu.
Caută să ai o înțelegere clară cu privire la „ziua cea rea“. 
Fii pregătit pentru asemenea zi. 
Nu pleca la drum singur.
Ziua cea rea este doar un antrenament pentru cel care nu plecă la luptă singur.

„Și prin faptul că El Însuși a fost ispitit în ceea ce a suferit, poate să vină în ajutorul celor ce sunt ispitiţi“ (Evrei‬ ‭2:18 VDC),‬ „Căci n-avem un Mare Preot Care să nu poată avea milă de slăbiciunile noastre, ci Unul Care a fost ispitit în toate felurile ca și noi, dar fără păcat“ (Evrei‬ ‭4:15‬ ‭NTR).‬‬

Da, după o luptă câștigată mai rămâne întotdeauna ceva de câștigat: o nouă luptă. Pe care dintre laturile caracterului nostru le atacă dușmanul cu cel mai mare succes? Pe cele slabe? Nu, deoarece noi, știind că acestea sunt părțile slabe, le apărăm cu mai multă atenție. În același timp, știind că în unele privințe suntem tari, lăsăm descoperite și nesupravegheate zonele respective ale sufletului.

Ceasurile rele vin și trec, însă „ziua cea rea“ poate să ne influențeze eternitatea. Să nu uităm următoarele aspecte importante:
• Când suntem loviți într-un fel sau altul, nu trebuie să privim la omul din fața noastră, ci la ceea ce se află în spatele acțiunilor lui. Să nu pierdem din vedere niciodată că lupta credinței nu se duce împotriva oamenilor, ci împotriva puterilor întunericului.

• După o biruință, un succes sau o reușită, poate apărea pericolul relaxării spirituale precoce. Dar ziua adevăratei biruințe va fi „ziua cea bună“, pe care o așteptăm și pentru care ne pregătim. Până atunci, „stați fermi!“ (Efeseni‬ ‭6:14‬ ‭NTR)‬‬

Detalii

Începere:
octombrie 22, 2017 @ 10:00 am
Se termină:
decembrie 24, 2017 @ 12:00 pm
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

BIserica Limanuri Bune
Calea Națională 127bis
Botosani, România
+ Harta Google