Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Imputernicire

februarie 28, 2018 @ 10:00 am - martie 31, 2018 @ 10:00 am

Eveniment Navigation

“Tinere, spunea Kate Pfautz către Aiden Wilson Tozer, trebuie să te pleci pe genunchi și să mori față de tine însuți înainte ca Duhul Sfânt să te umple”. Și-a susținut afirmația cu o instruire detaliată și o stăruință răbdătoare.

Într-o seară, aflându-se în casa ei, Tozer a îngenuncheat lângă canapea și Kate s-a rugat împreună cu el. A fost imediat umplut cu Duhul Sfânt. “Aveam 19 ani și stăteam cu toată seriozitatea pe genunchi în rugăciune când am fost botezat cu o puternică revărsare a Duhului Sfânt. Știu cu certitudine ce a făcut Dumnezeu pentru mine. În momentul acela, niciun lucru de afară nu avea o semnificație importantă pentru mine. În disperare și cu credință, am făcut un salt de la ceea ce era neimportant la ceea ce era cel mai important: să fiu stăpânit de Duhul Dumnezeului celui viu.

Orice lucrare cât de mică pe care Dumnezeu a făcut-o prin mine și prin slujirea mea pentru El, se datorează acelui ceas în care am fost umplut cu Duhul. Iată de ce pledez pentru viața spirituală a Trupului lui Hristos și pentru slujbele veșnice ale Duhului Veșnic pe care El le face prin copiii lui Dumnezeu, instrumentele Sale. Nici în Vechiul Testament, nici în Noul, nici în mărturiile creștine așa cum sunt ele găsite în scrierile sfinților, din ceea ce știu eu, nu există vreun credincios umplut cu Duhul Sfânt care să nu știe că a fost umplut.

Nu am întâlnit vreun credincios care să nu-și fi dorit umplerea cu ardoare dar să fie umplut cu Duhul, așa cum nu am întâlnit vreunul separat de Trupul lui Hristos, dar să fie umplut cu Duhul Sfânt. Și nimeni nu a fost vreodată umplut treptat. În spatele acestor pomi, multe suflete nehotărâte au încercat să se ascundă asemenea lui Adam, de prezența Dimnului, dar pomii aceștia nu sunt niște ascunzători suficient de bune. Omul care nu știe când a fost umplut, nu a fost niciodată umplut (deși, bineînțeles, este posibil ca data să fie uitată).

Umplerea cu Duhul Sfânt este o experiență unică, deosebit de puternică, încât nu poate fi uitată și nici nu are nevoie să fie confirmată de alte persoane din afara celei în cauză. Omul care speră să fie umplut treptat nu va fi niciodată umplut”. Aiden Wilson Tozer

Detalii

Începere:
februarie 28, 2018 @ 10:00 am
Se termină:
martie 31, 2018 @ 10:00 am

Loc de întâlnire

BIserica Limanuri Bune
Calea Națională 127bis
Botosani, România
+ Harta Google