Cine a spus că încercările te fac mai puternic nu a greșit.
Anul 2017, a oferit Bisericii noastre o cascadă de surprize și noutăți, una mai interesantă decât alta. Au fost lacrimi, au fost bucurii și în acest fel s-au reptat.
Aflându-ne cu predicarea Evangheliei în serii, spre sfârșitul anului, ne aflăm la seria intitulată: “ÎNVINGĂTOR”. Această serie într-un fel naște obligații și așteptări în egală măsură.
Însă după cum de fiecare dată Dumnezeu își apără cauza, El binecuvântează slujitorii lui dăruiți. Continuând în această viziune, călăuziți de Duhul Sfânt, ne-am îndreptat către o zonă neevanghelizată, care are în atenție orașul Hârlău. După ce în mod repetat am organizat Evanghelizare, aparent fără succes în această zonă, în luna decembrie Domnul ne-a ajutat ca la o întrunire interconfesională să vestim Evanghelia, iar la sfârșit să oferim cadouri copiilor prezenți la întrunire. Încurajați de biruința primită de la Domnul, pe data de 23.12 , suntem pregătiți să oferim în Numele Domnului Hristos, deținuților din Penitenciarul Botoșani, cadouri, Biblia și vom vesti Evanghelia harului care mântuie.
“Biruitori, eroi şi vrednici
Sunt numai cei ce neclintiţi
Duc legământul pân-la jertfă
Şi luptă până la sfârşit.”